Livrare

Modalitățile de livrare se stabilesc în pagina de Finalizare comandă. Plata comenzii se poate face online prin plata cu cardul bancar (NETOPIA) sau plata numerar la livrarea comenzii.

Livrarea produselor se face în România. Pentru livrare in alte tari, va rugam sa ne contactați la contact@purestem.ro sau la telefon 040 755348770 pentru mai multe detalii.

 

Metode de livrare pentru România
a. Curier – DPD
b. Poşta Română  – serviciul special de curierat StaiAcasa Plus

Curierul va încerca livrarea de 2 ori la adresa de livrare menționată în pagina de finalizare a comenzii. În cazul în care nu se reușește livrarea, coletul se va returna la sediul DANTIVAL SRL și comanda va fi anulată, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

Care sunt costurile de transport?

Livrarea produselor pe teritoriul României.

Metode de livrare:

1) Curier – DPD

Valoare comandă Cost transport
Sub 150 RON 25RON
Peste 150 RON Gratuit

Termenul de livrare prin curier este între 24 – 48 de ore de la expedierea coletului.

2) Poșta Română – serviciul special de curierat StaiAcasa Plus

Valoare comandă Cost transport
Sub 150 RON 12 RON
Peste 150 RON Gratuit

Termenul de livrare prin Poșta Română este de 72 de ore de la expedierea coletului.

 

În cât timp îmi ajung produsele?

Comenzile din timpul săptămânii vor fi prelucrate in 24 de ore de la primirea acestora, iar comenzile din zilele de sâmbătă și duminică vor fi pregătite în fiecare zi de luni.
Estimarea de livrare publicată pe site, în detaliul fiecărui produs, este informativă, bazându-ne pe data de livrare estimată de companiile de transport.

 

 Pentru livrări în România

Odată prelucrată comanda veți primi un email de confirmare expediere colet în care este menționat și termenul de livrare. Acesta diferă în funcție de modalitatea de livrare pentru care ați optat în pagina de Finalizare comandă.

Pentru curier termenul de livrare este de maxim 48 de ore, iar statusul acestuia poate fi urmărit online prin accesarea aplicației de track-ing a curierului, folosind numărul de AWB pe care l-ați primit pe email. În acest caz primiți și un sms în ziua livrării coletului.

Pentru livrările prin Poșta Română termenul este de 72 de ore de la primirea emailului de confirmare expediere.