Livrare

Modalitățile de livrare se stabilesc în pagina de Finalizare comandă. Plata comenzii se poate face prin plata numerar la livrarea comenzii sau online prin plata cu cardul bancar (NETOPIA).

Livrarea produselor se face în România.

Pentru livrare in alte tari, va rugam sa ne contactați la contact@purestem.ro sau la telefon 040 755348770 pentru mai multe detalii.

 

Metode de livrare pentru România
a. Curier “StaiAcasa Plus” (livrare în 48-72h) – Poşta Română

b. Curier – DPD

Curierul va încerca livrarea de 3 ori la adresa de livrare menționată în pagina de finalizare a comenzii. În cazul în care nu se reușește livrarea, coletul se va returna la sediul DANTIVAL SRL și comanda va fi anulată, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

Care sunt costurile de transport?

Livrarea produselor pe teritoriul României.

Metode de livrare:

1) Curier “StaiAcasa Plus” – Serviciul special de la Poșta Română

Valoare comandă Cost transport
Sub 150 RON 12 RON
Peste 150 RON Gratuit

Acest serviciu de curierat este realizat de echipe special dedicate de la Posta Română; interacțiunea cu aceștia este identică cu cea a unui curier obișnuit, clientul este sunat de 3 ori (3 zile consecutive) pentru a se livra coletul la adresa indicată în documentele de livrare. Termenul de livrare prin Poșta Română este de 48 – 72 de ore de la expedierea coletului, din funcție de adresa de livrare.

2) Curier – DPD

Valoare comandă Cost transport
Sub 150 RON 25RON
Peste 150 RON Gratuit

Termenul de livrare prin curier este între 24 – 48 de ore de la expedierea coletului.

 

În cât timp îmi ajung produsele?

Comenzile din timpul săptămânii vor fi prelucrate in 24 de ore de la primirea acestora, iar comenzile din zilele de sâmbătă și duminică vor fi pregătite în fiecare zi de luni.
Estimarea de livrare publicată pe site, în detaliul fiecărui produs, este informativă, bazându-ne pe data de livrare estimată de companiile de transport.