Despre Noi

Pure Stem Cosmetics, o gamă de cosmetice românești creată pentru a reinventa felul în care îți îngrijești pielea. O nouă mentalitate în culori eclectice, combinații naturale ingenioase ce activează a doua natură a pielii tale, oferindu-ți o nouă atitudine de îngrijire și înfrumusețare.

Începând cu octombrie 2021, deschidem o nouă perspectivă în cosmetică – atingi, vezi, simți cum totul se transformă sub privirea ta. Credem într-o îngrijire holistică, în importanța unei rutine de îngrijire. Acoperim nevoile esențiale ale pielii tale prin patru produse complementare – vedem atât partea de curățare, cât și pe cea de hidratare și regenerare ca fiind la fel de importante.

La Pure Stem Cosmetics, vorbim despre alegeri conștiente. Respectăm și înțelegem beneficiile pe care ni le oferă ingredientele naturale – toate extractele noastre provin din natură, iar fiecare ingredient folosit este examinat cu grijă pentru a evalua sursa, calitatea, siguranța lor. Ne pasă de lumea în care trăim, în timp ce dezvoltăm produse care îți fac bine.

Pure Stem Cosmetics, din inspirația unui antreprenor care a trăit 11 ani în Africa și Orient

Valentina Fabian

Fondatoarea Pure Stem Cosmetics

Valentina Fabian vede lumea în culori puternice. Are un parcurs profesional eclectic, cu ani de experiență în Dubai, Sudan, Bahrain, Kenya, Gabon, Qatar. Este una dintre puținii alumni INSEAD din România. Și, după mai bine de 20 de ani de experiență în varii domenii precum analiză, cercetare, contractare și negocieri, vânzări, consiliere și project management, își folosește inspirația pentru a crea un business de la zero.

Acum, ca femeie de afaceri, reinventează o nouă gamă de cosmetice românești inspirată de natură și dezvoltată prin știință.

Pure Stem Cosmetics, prima gamă de cosmetice românești care activează a doua natură a pielii tale.

Activează a doua natură a pielii tale

Descoperă și tu Pure Stem Cosmetics, produse cosmetice românești inspirate de natură, dezvoltate prin știință.

Contact

Contactează-ne!

  Contact
  Contact

  O nouă perspectivă
  în cosmetică

  E-MAIL
  contact@purestem.ro
  TELEFON
  +40 755 348 770
  ADRESĂ
  România, Bihor
  Sat Betfia nr. 166, 417497

  FOLLOW US

  Contact