De ce Pure Stem Cosmetics?

Pure Stem Cosmetics este o gamă de cosmetice creată 100% de români, pasionați, care vin cu o nouă perspectivă a felului în care îți îngrijești pielea.

Dorim să venim cu idei “proaspete” în cosmetică – atingi, vezi, simți cum totul se transformă de la o zi la alta. Credem într-o îngrijire completă, în importanța unei rutine de îngrijire. Acoperim nevoile esențiale ale pielii tale prin 4 (patru) produse complementare – vedem atât partea de curățare, cât și pe cea de hidratare și regenerare ca fiind la fel de importante.

În același timp am demarat dezvoltarea unor produse noi, având la baza tot celulele stem vegetale Buddleja Steme GX dar și alte ingrediente naturale.

De unde suntem?

Suntem din Oradea, un oraș frumos și în plină dezvoltare din vestul țării. Produsele sunt realizate în serii mici, de specialiști în domeniu, într-un mic laborator din Timișoara  – de firma GreenLab Cosmetics, condusă de Damian Răileanu. Formularea produselor este făcută de specialista de renume Dna Anișoara Dușa, renumită pentru produsele de calitate dezvoltate de-a lungul anilor pentru numeroase branduri atât românești cât și internaționale.

Venim cu o nouă abordare, în culori îndrăznețe, combinații naturale ingenioase ce activează o a doua natură a pielii tale, oferindu-ți o nouă atitudine de îngrijire și înfrumusețare.

Cine este fondatorul Pure Stem Cosmetics?

Mă numesc Valentina Fabian și dacă pot să mă descriu în câteva cuvinte aș spune că sunt o persoană aventurieră, curioasă și încăpățânată (în sensul bun al cuvântului ;)). Cu multe aventuri în cale și împinsă de curiozitate am ajuns să muncesc în țâri precum Gabon, Sudan, Bahrain, Kenya, Dubai, Qatar.

Ce mi-a plăcut cel mai mult în toate aceste locuri? Natura si clima.

Studiile economice le-am început in Oradea, urmând să le finalizez prin absolvirea unui EMBA la INSEAD și țin să menționez că sunt foarte recunoscătoare pentru șansa pe care am avut-o și pentru oamenii pe care i-am cunoscut pe parcursul acestei școli. Încăpățânarea în schimb m-a adus înapoi în țară și nu am nici un regret în privința aceasta. Mi-am găsit liniștea și viitoarea familie în comuna din care am plecat în urma cu 17 ani.

După mai bine de 20 de ani de experiență în varii domenii precum marketing, vânzări, analiză, contractare, negociere, consultanță și Project management, am hotărât să fac ceva pentru mine și țara din care am plecat și să „pun cheile în cui” de la viața corporatistă. Datorită unei întâmplări fericite, am relansat Pure Stem Cosmetics, cu gândul de a face un produs de calitate, românesc, făcut de românii cu care m-am mândrit mereu, pe oriunde am trăit.

Acum, ca femeie de afaceri, soție și mamă, încerc să reinventez și să readuc pe piață, o nouă gamă de cosmetice românești inspirată de natură și dezvoltată prin știință.

Ce ne dorim în viitor?

La Pure Stem Cosmetics, vorbim despre alegeri conștiente – ne pasă de lumea în care trăim, în timp ce dezvoltăm produse care îți fac bine.

Respectăm și înțelegem beneficiile pe care ni le oferă ingredientele naturale – toate extractele noastre provin din natură, iar fiecare ingredient folosit este examinat cu grijă pentru a evalua sursa, calitatea, siguranța lor.

Pure Stem Cosmetics, prima gamă de cosmetice românești care activează a doua natură a pielii tale!

Activează a doua natură a pielii tale

Descoperă și tu Pure Stem Cosmetics, produse cosmetice românești inspirate de natură, dezvoltate prin știință.

Contact

Contactează-ne!

  Contact
  Contact

  O nouă perspectivă
  în cosmetică

  E-MAIL
  contact@purestem.ro
  TELEFON
  +40 755 348 770
  ADRESĂ
  România, Bihor
  Sat Betfia nr. 166, 417497

  FOLLOW US

  Contact