Celule stem vegetale în rutina ta de îngrijire a pielii?

Deși numele poate suna dezamăgitor, nu există nimic tabu despre celulele stem vegetale. Acest ingredient derivat din natură este o parte benefică a îngrijirii pielii și ceva la care doriți să începeți să acordați atenție atunci când vine vorba de rutina dumneavoastră anti-îmbătrânire. Utilizarea produselor care conțin celule stem vegetale vă poate ajuta să vă mențineți pielea tânără prin combaterea ridurilor, protejând împotriva daunelor solare și reducând inflamația.

Motive pentru a lua în considerare utilizarea celulelor stem vegetale S-ar putea să vă gândiți: „Nu sunt o plantă, deci de ce aș vrea să folosesc celule vegetale pe pielea mea?” Din fericire, ele pot stimula o schimbare mai bună a celulelor, ducând la mai multe celule tinere ale pielii la suprafața pielii, potrivit dermatologilor. Celulele stem din plante au un puternic efect antioxidant și antiinflamator, ajutând la protejarea împotriva daunelor solare și la prevenirea ridurilor. Există, de asemenea, dovezi că celulele stem pot promova producția de colagen nou, care poate face pielea să pară mai tânără.

Cum funcționează celulele stem vegetale La fel ca celulele stem umane, celulele stem din plante sunt celule nediferențiate care se pot diviza pentru a produce mai multe celule stem sau devin celule specializate. Sursele pentru celulele stem variază de la flori la mere la merișoare și alte surse de plante. Atunci când sunt adăugate la o cremă sau un ser de îngrijire a pielii, de obicei sunt mai întâi sparte, apoi eliberează concentrații mari de antioxidanți și factori de creștere.

plant stem cells

8 celule stem cu beneficii miraculoase [link]

  • Celula stem de mere – hrănește celulele stem epidermice, ajutând la revitalizarea celulelor epuizate și susținând funcția celulară
  • Celula stem Alpenrose – ajută la reducerea sau repararea daunelor cauzate de factorii de stres din mediu, cum ar fi radiațiile UV și deshidratarea
  • Celula stem de struguri – ajută la repararea daunelor UV și sporește vitalitatea celulelor stem epidermice
  • Celula stem Saponaria pumila – revitalizează pielea la nivel celular și ajută la întărirea imunității celulelor stem dermice împotriva razelor UV
  • Celula stem de consolă – ajută la stimularea replicării celulelor stem epidermice și promovează turnover-ul pielii
  • Celula stem Globularia cordifolia – ajută la protejarea și întinerirea pielii
  • Celula stem de argan – revitalizează funcția celulelor stem dermice și promovează rezistența și netezimea pielii
  • Celula stem Buddleja davidii – s-a dovedit un ingredient valoros pentru îngrijirea pielii datorită beneficiilor sale anti-îmbătrânire. Arbustul cu creștere rapidă s-a dovedit că ajută la protejarea pielii de deteriorarea foto, stresul oxidativ și radiațiile UV, deoarece îmbunătățește imun

Diferitele celule stem din plante au efecte diferite. Ce sunt celulele stem Buddleja? Suntcelule stem extrase din planta Buddleja, denumire științifică Buddleja davidii și cunoscute în mod obișnuit sub numele de Butterfly Bush, sau „tufa fluturilor” în țările vorbitoare de limbă engleză, această plantă cu flori parfumate produce nectar abundent. Această plantă este un arbust care se găsește în Asia, Africa și America, florile sale parfumate cu nectar abundent vin colorate în alb, roz, liliac și violet închis.. În medicina tradițională, acest arbust este folosit pentru vindecarea rănilor, dar este popular pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antibacteriene.

Ce fac celulele stem Buddleja? Aceste celule stem vegetale au antioxidanți care pot ajuta la protejarea pielii de foto-oxidare. De asemenea, conține fitosteroli, aminoacizi și polizaharide, care au proprietăți hidratante. Aceste proprietăți ale celulelor stem ale plantelor joacă un rol cheie în protejarea pielii de deteriorarea foto și stresul oxidativ. Protejează împotriva daunelor UVA, stresului oxidativ cauzat de lumina UV și oprește enzimele care descompun colagenul. Acestea pot ajuta la abordarea unei game largi de probleme ale pielii, care includ ridurile, capilarele vizibile și daunele cauzate de soare.

Buddleja Davidii

Buddleja Davidii

Celulele stem Buddleja vs. Celulele stem umane Există o concepție greșită comună între celulele stem vegetale și umane. Majoritatea dintre noi ar putea crede că, din moment ce suntem oameni, avem nevoie de celule stem umane. Dar adevărul este că celulele stem din plante sunt mai bune decât celulele stem umane când vine vorba de îngrijirea pielii.

De ce celulele stem din plante sunt mai bune? Celulele stem umane vii sau fizice nu pot supraviețui într-un produs cosmetic, deci nu este foarte posibil ca un produs să aibă celule stem umane. De asemenea, nu sunt la fel de eficiente ca celulele stem din plante. Celulele stem din plante sunt mai curate în comparație cu celulele stem umane. De ce? Multe dintre toxinele din corpul nostru sunt stocate în grăsimi. Deși grăsimea extrasă de la oameni este procesată, celulele stem umane nu sunt la fel de curate ca celulele stem din plante.

Există o varietate de celule stem vegetale care pot fi utilizate. Buddleja a fost testat și dovedit eficient. Acestea stimulează celulele stem să producă mai multe celule fiice, făcându-vă să arăți mai tânăr și mai tânăr. Ele ajută, de asemenea, în procesul natural de reînnoire a organismului pentru a proteja, în același timp calmează și calmează pielea.

Pure Stem Cosmetics

Produsele din gama Pure Stem sunt îmbogățite cu celulele stem vegetale Buddleja Davidii. Atât Crema de zi, intens hidratantă și revitalizantă, cât și Crema de noapte, intens nutritivă și reparatoare, au fost testate și dovedite eficiente de mulți utilizatori. 5 ingrediente cheie majore: celule stem Buddleja, Resveratrol 98%, Ulei din sâmburi de struguri, Alantoina și Vitamina E. Aceste ingrediente au fost combinate astfel încât să ne poată ajuta pielea să se reînnoiască și să întinerească celulele în atât in timpul zilei dar și noaptea.

Activează a doua natură a pielii tale!

Mai multe detalii despre celulele stem puteți găsi aici și aici.