Magia din spatele celulelor Buddleja Stems GX™

Regenerarea plantelor la nivel celular și tisular este un proces unic. Similar celor animale, celulele stem vegetale au proprietăți care ajută la stimularea și regenerarea plantelor după rănire. Aceste proprietăți regenerative au atras, în ultimii 13 ani, interesul cercetătorilor în dermatologie și al industriei cosmetice.

Știința celulelor stem vegetale a schimbat complet modul în care se folosesc extractele de plante în produsele cosmetice naturale, fiind privite ca pe o sursă superioară din care se pot extrage substanțe active benefice pentru piele. Comunicând natural cu celulele stem dermice umane, acestea stimulează producerea de colagen și elastină necesare pentru menținerea unui ten hidratat, odihnit, sănătos.

Spre deosebire de ingredientele de sinteză sau de extractele vegetale clasice, substanța activa extrasă din aceste celule este mai concentrată în fitonutrienți și are un grad de puritate mai mare, beneficiile pentru piele fiind tot mai mari.

Inovația Pure Stem vine din folosirea celulelor stem vegetale în combinație activă cu ingrediente naturale variate, ingenios combinate. Toate aceste componente lucrează la unison pentru a repara și stimula, în mod natural, reînnoirea celulelor pielii. Specific gamei noastre sunt celulele stem vegetale extrase din liliacul de vară – Buddleja Stems GX™.

Buddleja davidii, cunoscut în mod obișnuit sub numele de Fluture Bush, adică „tufișul de fluturi”, este un arbust din familia Scrophulariaceae, originar din Asia de Est și cultivat pe scară largă în Europa, în principal ca plantă ornamentală.

Florile sale parfumate cu nectar abundent vin colorate în alb, roz, liliac și violet închis. Plantele medicinale tradiționale din genul Buddleja sunt cunoscute pentru proprietățile lor de vindecare a rănilor, antiinflamatoare, anti-bacteriene și anti-îmbătrânire. Totodată, ajută la protejarea împotriva leziunilor cauzate de soare, stres oxidativ și radiații UV.

Buddleja Stems GX™ protejează, de asemenea, componentele dermei de stresul oxidativ indus de UV și de activarea matricei metaloproteinazei (MMP).

Buddleja Stems GX™ este îmbogățit în cele mai înalte niveluri de molecule cheie de plante datorită tehnologiei inovatoare HTN ™ Sederma. Dezvoltat de cercetătorii de la Institutul de Cercetări Biotehnologice Sederma (IRB), tulpinile HTN ™ produc niveluri ridicate și reproductibile de molecule dorite pentru beneficii de frumusețe amplificate.

Buddleja Stems GX™ oferă fotoprotecție de gradul trei împotriva îmbătrânirii pielii.

Tehnologie durabilă pentru eficacitate naturală

Ca sursă prețioasă de substanțe biologic active, plantele au fost cultivate pe scară largă atât în ​​câmpuri deschise, cât și în sere, cu cantități mari de resurse naturale și solvenți pentru extracția și purificarea lor. Cu toate acestea, apa este o sursă de viață, iar pământul este habitatul omului și al animalelor, oferind spații verzi purificatoare și sol fertil pentru cultivarea alimentelor. Având în vedere îngrijorarea globală crescută cu privire la deficitul acestor resurse naturale, este fundamental să raționalizam utilizarea acestora într-un mod care să le asigure disponibilitatea continuă pentru a susține viața pentru viitor.

HTN™ este o metodă avansată care permite accesul la o gamă largă de extracte de plante, chiar și din specii rare și pe cale de dispariție. În comparație cu agricultura tradițională, tehnologia HTN™ arată cea mai mare reducere în ceea ce privește consumul de apă și ocuparea neglijabilă a solului cu absența totală a pesticidelor și a altor contaminanți, pentru a reduce riscul de toxicitate pentru oameni și pentru a păstra echilibrul natural al ecosistemului.

Click aici dacă dorești sa afli maimuțe detalii despre Buddleja Stems GX™ .

Stai ca produsele Pure Stem Cosmetics sunt îmbunătățite cu celulele stem vegetale Buddleja Stems GX™?

Gama de produse Pure Stem Cosmetics

Gama de produse Pure Stem Cosmetics