Apa micelară - demachiantul de care nu știai că ai nevoie

E ca apa, dar mult mai bine. Unele produse de curățare îți spală machiajul, dar sunt foarte dure pentru piele. Unele sunt mai blânde dar lasă reziduuri din ziua în urmă. Și apoi, există Sfântul Graal: apa micelară.

Demachiantul pe bază de apă a fost inventat de Jean-Noël Thorel, fondatorul francez al liniei de îngrijire a pielii Bioderma. Apa micelară a fost creată pentru a curăța și a hidrata, deoarece apa de la robinet, în mod natural, tare, era prea aspră pentru piele, ceea ce duce la tenul uscat și tern. Apa dură de la robinet este încărcată cu o cantitate mare de minerale dizolvate care pot afecta bariera protectoare a pielii și chiar o pot deteriora, făcând pielea vulnerabilă și susceptibilă la deteriorarea mediului și la poluare.

Cine poate folosi apa de curățare?

Astăzi, apa micelară este ușor disponibilă și este considerată un produs erou, deoarece este perfectă pentru toate tipurile de piele (chiar și cei cu tenul sensibil jur pentru asta). Este, de asemenea, ideal chiar si atunci când sunteți în mișcare, deoarece îl puteți folosi pentru a îndepărta machiajul și pentru a vă spăla fața fără a fi nevoie să o clătiți, ceea ce este o schimbare totală a jocului.

Deci, cum funcționează apa micelară?

Apa micelară este o alternativă extraordinară pentru curățarea pielii, deoarece conține apă moale împreună cu micelele, care sunt bile minuscule de ulei atrase în mod natural de resturile de pe piele. Micelele acționează ca niște magneți minusculi și atrag impuritățile de pe suprafața pielii : murdărie, ulei și machiaj. Acest lucru le permite să îndepărteze toată murdăria fără a vă dezbrăca pielea sau a-i pierde echilibrul natural. S-a dovedit că micelele sunt mai puțin agresive asupra lipidelor naturale ale pielii și esențiale pentru o piele sănătoasă

Cum se folosește apa micelară.

Cel mai bine este aplicat pe o discheta de bumbac. Micelele aderă la bumbac și îndepărtează murdăria și machiajul de pe față pe măsură ce îl glisați pe ten. Deoarece formula este atât blândă, cât și hidratantă, nu este nevoie să o clătiți după ce ați terminat curățarea. În schimb, lăsați-vă pielea să se înmoaie în toată bunătatea, deoarece continuă să-și facă magia pe tot parcursul zilei.

Apa micelara Pure Stem Cosmetics

6 Beneficii ale apei micelare

  1. Curăță pielea: Apa micelară de curățare este un produs eficient, aprobat de dermatologi, pentru a scăpa de machiajul feței, murdăria, transpirația, murdăria, excesul de ulei și alte impurități, lăsând pielea să se simtă curată și limpede.
  2. Curăță porii: Miceliile din apa micelară nu numai că îndepărtează murdăria de la suprafața pielii, dar pot merge mai adânc pentru a ajuta la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii din porii tăi. Acest lucru previne blocajele care pot duce la acnee și erupții, permite pielii să producă sebum (un hidratant natural) și poate produce un efect de strălucire prin curățarea barierei pielii de celulele descuamate.
  3. Destul de blândă pentru toate tipurile de piele: Apa micelară are o formulă blândă care funcționează bine pentru toate tipurile de piele, de la piele uscată până la tenul gras predispus la acnee și pentru cei cu afecțiuni ale pielii precum eczeme, psoriazis sau rozacee. Combinația sa de ingrediente de curățare și ingrediente hidratante nu îți îndepărtează pielea de umiditatea necesară și nu provoacă iritații. Dacă aveți piele sensibilă sau piele iritată, cea mai bună apă micelară de adăugat la rutina de îngrijire a pielii este una fără parfum sau parfum, deoarece producătorii pot adăuga substanțe chimice dure acestor formule.
  4. Nu este nevoie de clătire: Un avantaj unic al apei micelare este că, spre deosebire de alte produse de curățare, nu trebuie să o clătiți de pe față.
  5. Reîmprospătează și curăță pensulele de machiaj: Apa micelară îndepărtează și produsele de înfrumusețare de pe pensulele tale de machiaj. Pentru a utiliza apă micelară pentru a vă curăța pensulele, înmuiați periile în soluție micelară timp de cinci minute, apoi clătiți și uscați.
  6. Îndepărtează machiajul rezistent la apă: în timp ce apa de la robinet funcționează ca un demachiant pentru machiajul obișnuit, machiajul rezistent la apă, cum ar fi rimelul și creionul de ochi, pot fi dificil de îndepărtat. Apa micelară servește ca un demachiant rezistent la apă, care te ajută să eviți frecarea puternică a pielii delicate din jurul ochilor.

Pure Stem Cosmetics îți propune Apa Micelară Activa – o apă micelară delicată, eficientă, îmbogățită cu Alantoină, ce susține un proces activ de curățare, fără să agreseze pielea. Nu conține parfum și lasă pielea tonifiată și luminoasă. Calmează și este ideală pentru tenul sensibil.